Over ons

 

 

 

Roermond, Oktober 2009

In 1994, toen Ruud jr. 8 jaar oud was, zijn wij heel voorzichtig begonnen met hobbymatig karten. Maar zoals iedere karter intussen weet, is deze sport zeer verslavend en je wilt alleen maar harder. Dat gebeurde bij ons dus ook, en van het een kwam het ander. Nu vele jaren en wedstrijden later, en nog veel meer euro`s lichter kwamen we tot de conclusie dat de kartsport door een aantal "grote" importeurs en leveranciers kunstmatig duur gehouden wordt. Als je op een wedstrijd iets kapot reed, bijvoorbeeld een achteras of een voorbumper, dan moest er nieuw op, en wat je dan neer moest tellen voor zo`n onderdeel dat was en is niet mis. Wij zijn inmiddels in de kart onderdelen terecht gekomen en ik zal je vertellen dat wij die zelfde onderdelen voor iets meer dan de helft verkopen en we verdienen er nog een beetje aan ook! Wij kunnen goedkoper zijn omdat we geen personeel en geen groot pand hebben. Wij doen alles zelf en wat we niet zelf kunnen daar blijven wij vanaf. Wij zijn een jaar geleden begonnen en na enkele probeer weken hebben we besloten om een officieel bedrijf op te richten. Onze kopers vroegen een factuur en die konden we niet geven. Nu alles officieel is met alle benodigde inschrijvingen kan dat allemaal wel, en onze webshop maakt automatisch rekeningen aan voor de goederen die u als klant koopt. En nu zijn we inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijke medespeler in deze branche. En zoals de prognose er nu uitziet zal dat in snel tempo alleen maar meer worden. We blijven ons best doen. © De formule van coxkarting.com is eenvoudig:
Goederen voor een lage prijs inkopen en die via de webwinkel voor een tevens lage prijs aanbieden, waarbij alle kosten per verkoop laag gehouden worden.

Internet is inmiddels een geaccepteerd medium voor klanten om aankopen te doen. Dat vertrouwen is met name tot stand gekomen doordat er vanuit overheidswege strenge controles zijn op de wijze waarop webwinkels haar producten aanbieden en verkopen. Coxkarting.com voldoet aan alle eisen waar een webwinkel aan moet voldoen en garanderen wij de privacy van de klant.

Daarnaast heeft coxkarting.com een bescheiden verkoopruimte en geen personeel. Wij doen alles zelf. En dat is kostenbesparend.

Wij huren voor een bescheiden bedrag een webshop om orders snel en efficiŽnt af te handelen. Hiermee kunnen wij dan ook snel inspringen op wensen van de klant.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe producten om aan te bieden. Bent u producent of importeur van goederen die u via ons wenst te verkopen, neem dan contact op!

info@coxkarting.com

 

© Copyright 2005 - 2014 www.ruudcox.nl and www.coxkarting.com All Rights Reserved.

 

  Home

  Nieuws

  Info

  Foto's

  Uitslagen

  Kartshop

  Over ons

  Contact

  Links

  Filmpjes