Ruud Cox Karting officieel dealer van Maranello Kart!

Zondag 17 July 2011 - 20:00

    

Per direct verkrijgbaar bij Ruud Cox Karting: Maranello karts. Vanaf heden is Ruud Cox Karting officieel dealer van Maranello kart. Tevens zijn ook de nieuwe Maranello motoren en het complete assortiment bij ons verkrijgbaar. Maranello kart is een van de beste kart constructeurs ter wereld. Op iedere grote internationale kart wedstrijd doen ze mee voor de podium plaatsen. Tevens werken ze hard om klanten altijd te voorzien van competitief en mooi materiaal.

We zijn op dit moment druk bezig met het updaten van onze webshop. Gedurende de week zullen alle nieuwe updates op de webshop zichtbaar zijn. Hou deze website en webshop in de gaten voor meer nieuws over dit onderwerp! Klik hier voor de webwinkel.

Ruud Cox Karting officieel dealer CRG

Zondag 15 April 2012 - 13:00

      

Per direct verkrijgbaar bij Ruud Cox Karting: CRG karts en onderdelen. Vanaf heden is Ruud Cox Karting officieel dealer van CRG. CRG is een van de beste kart constructeurs ter wereld, en onder meer producent van Maranello, Zanardi en Hamilton karts. Op iedere grote internationale kart wedstrijd doen ze mee voor de podium plaatsen. Tevens werken ze hard om klanten altijd te voorzien van competitief en mooi materiaal.

We zijn op dit moment druk bezig met het updaten van onze webshop. Gedurende de week zullen alle nieuwe updates op de webshop zichtbaar zijn. Hou deze website en webshop in de gaten voor meer nieuws over dit onderwerp! Klik hier voor de webwinkel.

 

Nieuws

 

  Home

Fotoreportage Maranello RS9 KZ2 / Maxter MX-O 2011

Dinsdag 27 December 2011 - 13:00

      

Tijdens de montage van een Maranello RS9 KZ2 kart met Maxter MX-O motor, hebben we een fotoreportage gemaakt. Hierin kunt U stap voor stap zien, hoe wij een complete kart vanaf het begin met de grootste zorg opbouwen. Het betrof een Maranello KZ2 kart type RS9, met een Maxter MX-O motor. De kart is afgemonteerd met een New-Line radiator, speciale radiator slangen en carbon uitlaat van MC-Racing.

Voor alle foto's, kijk op de fotopagina of klik hier.

  Nieuws

  Info

Importeur BeNeLux Kosmos Racing Karts

Zondag 24 Oktober 2010 - 22:00

      

Per direct verkrijgbaar bij Ruud Cox Karting: Kosmos Racing Karts. Vanaf heden is Ruud Cox Karting officieel importeur van Kosmos Racing Karts voor de BeNeLux. Kosmos Racing Karts is gevestigd in Lonato ItaliŽ, vlakbij het circuit South Garda Karting. De karts zijn CIK-FIA gehomologeerd en kunnen worden ingezet bij alle CIK-FIA wedstrijden waar ook ter wereld. Afgemonteerd met CRG onderdelen zijn deze karts kwalitatief zeer goed. We hebben momenteel 2 karts in voorraad, en we zullen zeer binnenkort op de baan verschijnen met deze karts. Hou deze website in de gaten voor meer info!

Voor alle informatie, foto's en prijzen klik hier

  Foto's

Ruud Cox Karting officieel dealer van Alpinestars!

Maandag 24 Januari 2011 - 09:00

      

Per direct verkrijgbaar bij Ruud Cox Karting: Alpinestars race wear. Vanaf heden is Ruud Cox Karting officieel dealer van Alpinestars. Alpinestars is momenteel het beste en vooruitstrevendste race kleding merk op de markt. De producten zijn CIK-FIA gehomologeerd en kunnen worden ingezet bij alle CIK-FIA wedstrijden waar ook ter wereld. We hebben verschillende Alpinestars producten op voorraad in onze shop, en uiteraard kunnen wij alle producten van Alpinestars leveren. Zowel voor de karting, als voor de autosport!

Voor alle informatie, foto's en prijzen, klik hieronder op de volgende links:

Voor Alpinestars Karting, klik hier
Voor Alpinestars Autosport, klik hier

  Uitslagen

  Kartshop

  Over ons

  Contact

  Links

  Filmpjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer nieuws, klik hier voor het nieuws archief...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2005 - 2014 www.ruudcox.nl and www.coxkarting.com All Rights Reserved.